2314018330 Κρήτης 12, Ελευθέριο, Θεσσαλονίκη papageorgopoulos.j.dim@gmail.com
hero image


Έκδοση Πιστοποιητικού Πυρασφάλειας
Παπαγεωργόπουλος Δημήτρης - Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ - Πυρασφάλεια - Μελέτες Πυροπροστασίας -  Τεχνικός Ασφαλείας - Φυσικό Αέριο - Θεσσαλονίκη

 

Ο Δημήτρης Παπαγεωργόπουλος, Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ με έδρα τη Θεσσαλονίκη, αποτελεί εξειδικευμένο επαγγελματία που αναλαμβάνει τη διαδικασία έκδοσης πιστοποιητικού Πυρασφάλειας με επαγγελματική ακρίβεια και ευθύνη.

Με πολυετή πείρα στον τομέα της πυροπροστασίας, ο Δημήτρης Παπαγεωργόπουλος ειδικεύεται στη διαδικασία εκδόσεως πιστοποιητικών πυρασφάλειας για επιχειρήσεις, κτίρια και δημόσιους χώρους. Εκμεταλλευόμενος την εμπειρία του, αναλαμβάνει τον συντονισμό της διαδικασίας από την αρχή μέχρι τον τελικό έλεγχο και την έκδοση του πιστοποιητικού.

Με τον Δημήτρη Παπαγεωργόπουλο, οι πελάτες μπορούν να βασίζονται σε έναν επαγγελματία που κατανοεί τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις της πυροπροστασίας. Με τη συνέργειά τους, εξασφαλίζεται η ολοκληρωμένη και αποτελεσματική διαχείριση της διαδικασίας εκδόσεως πιστοποιητικού Πυρασφάλειας, με γνώμονα την ασφάλεια και τη συμμόρφωση προς τους ισχύοντες κανονισμούς.