2314018330 Κρήτης 12, Ελευθέριο, Θεσσαλονίκη papageorgopoulos.j.dim@gmail.com
hero image


Εγκατάσταση Πυρασφάλειας
Παπαγεωργόπουλος Δημήτρης - Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ - Πυρασφάλεια - Μελέτες Πυροπροστασίας -  Τεχνικός Ασφαλείας - Φυσικό Αέριο - Θεσσαλονίκη

 

Ο Δημήτρης Παπαγεωργόπουλος, Μηχανολόγος Μηχανικός Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, αποτελεί έναν έμπειρο επαγγελματία που εξειδικεύεται στην εγκατάσταση σε συστήματα Πυρασφάλειας.

Με μια πορεία που ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια, ο Δημήτρης Παπαγεωργόπουλος έχει αποκτήσει πλούσια εμπειρία στον τομέα της μηχανολογίας, επικεντρώνοντας τις γνώσεις του στην πυροπροστασία. Με τη θέση της Θεσσαλονίκης ως κεντρικό σημείο επιχειρησιακής του δραστηριότητας, αναλαμβάνει με επιτυχία την εγκατάσταση σε συστήματα πυρασφάλειας σε διάφορους χώρους και εφαρμογές.

Είτε πρόκειται για την εγκατάσταση σύγχρονων συστημάτων πυρανίχνευσης, αυτόματων συστημάτων κατάσβεσης με διάφορα κατασβεστικά υλικά, είτε για την δημιουργία μόνιμων υδροδοτικών πυροσβεστικών δικτύων, ο Δημήτρης Παπαγεωργόπουλος προσφέρει υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από αξιοπιστία, επαγγελματισμό και προσήλωση στην ποιότητα.

Ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας με την συνεχή ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα καθιστά τον Δημήτρη Παπαγεωργόπουλο αξιόπιστο συνεργάτη σε κάθε έργο πυροπροστασίας. Με ευαισθησία στις ανάγκες του κάθε πελάτη, αναλαμβάνει ευθύνη για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εγκατεστημένων συστημάτων πυρασφάλειας.