2314018330 Κρήτης 12, Ελευθέριο, Θεσσαλονίκη papageorgopoulos.j.dim@gmail.com
hero image


Συντήρηση Πυρασφάλειας
Παπαγεωργόπουλος Δημήτρης - Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ - Πυρασφάλεια - Μελέτες Πυροπροστασίας -  Τεχνικός Ασφαλείας - Φυσικό Αέριο - Θεσσαλονίκη

 

Ο Δημήτρης Παπαγεωργόπουλος, Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ με έδρα τη Θεσσαλονίκη, αποτελεί εξειδικευμένο επαγγελματία που αναλαμβάνει τη συντήρηση σε συστήματα Πυρασφάλειας.

Με βάση την πλούσια πείρα του στον τομέα της μηχανολογίας, ο Δημήτρης Παπαγεωργόπουλος προσφέρει υπηρεσίες συντήρησης σε διάφορα συστήματα πυρασφάλειας, επιδεικνύοντας αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

Η έδρα του στη Θεσσαλονίκη τον καθιστά καίριο παράγοντα για την ασφαλή λειτουργία συστημάτων πυρασφάλειας σε επιχειρήσεις και οργανισμούς της περιοχής. Αναλαμβάνει τη συντήρηση τόσο μεγάλων όσο και μικρότερων εγκαταστάσεων, περιλαμβάνοντας συστήματα πυρανίχνευσης, αυτόματης κατάσβεσης, και άλλα κατασκευαστικά μέρη που απαιτούν προληπτική συντήρηση.

 

Ο Δημήτρης Παπαγεωργόπουλος δεσμεύεται να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συντήρησης, με εξειδίκευση στην πρόληψη βλαβών και τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας των συστημάτων πυρασφάλειας. Με στόχο την ασφάλεια των χώρων εργασίας και κατοικίας, οφείλει την επιτυχία του στην εμπιστοσύνη των πελατών του και στην εξειδικευμένη του γνώση στον ευαίσθητο αυτό τομέα.