2314018330 Κρήτης 12, Ελευθέριο, Θεσσαλονίκη papageorgopoulos.j.dim@gmail.com
hero image


Μελέτη Πυρασφάλειας
Παπαγεωργόπουλος Δημήτρης - Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ - Πυρασφάλεια - Μελέτες Πυροπροστασίας -  Τεχνικός Ασφαλείας - Φυσικό Αέριο - Θεσσαλονίκη

 

Ο Δημήτρης Παπαγεωργόπουλος, Μηχανολόγος Μηχανικός Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού με έδρα τη Θεσσαλονίκη, αναδεικνύεται ως ένας έμπειρος επαγγελματίας που αναλαμβάνει τη μελέτη σε συστήματα Πυρασφάλειας.

Με πάνω από δεκαετία πείρας στον χώρο της μηχανολογίας, ξεχωρίζει για τη σταθερή παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα της πυροπροστασίας.

Η εμπειρία του περιλαμβάνει την επίβλεψη και υλοποίηση μεγάλων έργων, όπως η εγκατάσταση συστημάτων πυρόσβεσης σε σημαντικούς φορείς όπως η ELPEDISON POWER, το Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, έχει εξειδικευθεί σε μεσαία και μικρά έργα, περιλαμβάνοντας τη δημιουργία μόνιμου υδροδοτικού πυροσβεστικού δικτύου, αυτόματων συστημάτων καταιονισμού ύδατος και πυρανίχνευσης, καθώς και τη συντήρηση και εγκατάσταση μικρών πυροπροστατευτικών συστημάτων.

 

Στην προσφορά του συνδυάζει την τεχνογνωσία και τη δυνατότητα εξατομικευμένης προσέγγισης, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις πυροπροστασίας. Ο Δημήτρης Παπαγεωργόπουλος επικεντρώνεται στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, με επαγγελματικότητα και σταθερή δέσμευση για την ασφάλεια των χώρων και των εγκαταστάσεων που αναλαμβάνει.