2314018330 Κρήτης 12, Ελευθέριο, Θεσσαλονίκη papageorgopoulos.j.dim@gmail.com
hero image


Παπαγεωργόπουλος Δημήτρης
Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ - Πυρασφάλεια - Μελέτες Πυροπροστασίας -  Τεχνικός Ασφαλείας - Φυσικό Αέριο - Θεσσαλονίκη

 

Ο Δημήτρης Παπαγεωργόπουλος, Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε., ειδικεύεται στον τομέα της πυροπροστασίας από το 2004, ξεκινώντας την επαγγελματική του πορεία μετά από 6 χρόνια απασχόλησης στη βιομηχανία.

Κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος, έχει αναλάβει την επίβλεψη μεγάλων έργων όπως η εγκατάσταση συστημάτων πυρόσβεσης στην ELPEDISON POWER, στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, καθώς και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, μεσαίων έργων όπως το Μόνιμο Υδροδοτικό Πυροσβεστικό Δίκτυο, Αυτόματο σύστημα καταιονισμού ύδατος, Αυτόματο σύστημα πυρανίχνευσης, Αυτόματο σύστημα κατάσβεσης με διάφορα κατασβεστικά υλικά, και μικρών έργων όπως μικρές εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων.

Επιπλέον, έχει εκπονήσει μελέτες πυροπροστασίας για ξενοδοχεία, βιομηχανίες, βιοτεχνίες, αποθήκες, αίθουσες συναθροίσεων κοινού και έχει αναλάβει τη διαδικασία έκδοσης πιστοποιητικού πυρασφάλειας.

 

Ενεργός ως ιδιωτικός υπάλληλος από το 2004 και ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 2012, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στη μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση πυρασφαλειών, καθώς και στη μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων φυσικού αερίου. Επιπλέον, αναλαμβάνει την διαδικασία εκδοσης πιστοποιητικού πυρασφαλείας, την πιστοποίηση επανελέγχου στεγανότητας, καθώς και εργασίες ως Τεχνικός Ασφαλείας.

Με επικεντρωμένο ενδιαφέρον στους επαγγελματίες της βιομηχανίας, των ξενοδοχείων και των επιχειρήσεων εστίασης, καθώς και στον τομέα της πυρασφάλειας, ξεχωρίζει για την πολυετή εμπειρία και την επαγγελματική του αποτελεσματικότητα.